Vinner av Det Norske Måltid 2021

Etter mange års erfaring som finalist i Det Norske Måltid, vinner vi med to fantastiske produkter. Et nytt produkt, og et kjent og kjært…

Galåvolden Gård 1946-2021

Galåvolden Gård sin historie del 2. 1946-2021 75 år med aktiv utvikling

Galåvolden Gård 300 års-jubileum

I 2021 feirer Galåvolden Gård 300 år, en reise gjennom flere århundrer med spennende historier og hardt arbeid.

RenNeo på Galåvolden Gård

Innovativt og bærekraftig med 30% lavere klimautslipp!

Foto: Fredrik Solstad

Sommer, sol og RørosIs

Sommersesongen i gang, og kuleisdisken er satt frem, benkene og blomster har også kommet frem fra vinterdvalen.

Marengs fra Røros. Foto: Tom Gustavsen

Marengs fra Røros

I mai lanserer vi vår aller nyeste satsning, nemlig Marengs fra Røros.

Foto: Tom Gustavsen

Røros Majones

Røros Majones har nå kommet ut på markedet med optimalisert smak og design.

Foto: Tom Gustavsen

Røros Vaffel og Røros Pannekake

Vil du unne deg noe godt, prøv litt kos til kaffen.

Foto: Tom Gustavsen

Forrett eller dessert med RørosOst

Forrett eller dessert med RørosOst.

Foto: MatPrat

Potetgrateng med RørosOst

Potetgrateng med RørosOst passer til alle sorter spekemat.

Foto: Thomas Mortveit

Gårdsbesøk, servering og grupper

Kommer du innom gården vår i løpet av sommeren, kan du hilse på noen kjælne småkalver og nysgjerrige høner ute ved gårdstunet.

Foto: Mari Svenningsen, for MatPrat

Hønsefrikassé

Hønsefrikassé for 4 personer.

Foto: Ren Røros Frontal

Eggesalat fra Galåvolden Gård

Ferske egg fra Galåvolden Gård er smakfullt og sunt - året rundt!

Foto: Thomas Mortveit

Priser og utmerkelser

Galåvolden Gård er blitt tildelt mange utmerkelser både for bedriften og produktene.

Foto: Sara Johannessen, for MatPrat

Pizza med RørosOst

Pizza med RørosOst.

Foto: Studio Dreyer-Hensley, MatPrat

Galåvoldenhøne i vin

Galåvoldenhøne i vin.