Sommer, sol og RørosIs

Sommer, sol og RørosIs, vi på Galåvolden Gård er klare til å ta i mot årets sommergjester. I år kan vi tilby åpent gårdsutsalg hverdager fra 09-15, og alle lørdager i juli samt helga 12-14. august 2022 (Trøndersk matfestival- et sted nær deg). Kuleisdisken med varierte smaker er satt frem og utenfor gårdsmatutsalget har vi benker og bord/stoler man kan sette seg ned og kose seg ved. Ved tunet rusler små kalver som kan mates, og man kan hilse på høner på tunet. Du kan handle et stort spekter lokalmatprodukter vi produserer, og vi har et døgnåpent eggutsalg med egen vippsbetalingsløsning. Vi har ordnet ei stor og fin sandkasse som står overfor tunet, med mange fine leker- og bord og stoler man kan sitte på. Her er også ei fin dokkestue barna kan benytte.

Torsdagene 07.07, 14.07, 21.07 og 28.07 kl 13 har vi omvisning, orientering og servering av kaffe og is. Arrangementene blir opprettet på SoMe. Varighet ca 1 time, og man kan bli med å mate kalvene ved tunet etter endt omvisning. Pris 160kr per voksen og halv pris for barn under 12 år.

 

Matfestivalen «Et sted nær deg» foregår i år 12-14. august, da er det mye spennende som skjer både inne på Røros og på gården vår. Vi har åpen gårdsmatbutikk alle tre dagene, omvisning og mulighet til å kjøpe fersk RørosIs fra maskina. Følg oss på Facebook for mer informasjon om tidspunkt, og ulike arrangement vi legger ut etter hvert. Destinasjon Røros sin kalender blir også oppdatert på hvilke muligheter dere har for aktiviteter i sommer og under Matfestivalen- et sted nær deg.

 

Med ønske om en fin sommer til dere alle og masse besøkende på gården!

På Galåvolden Gård foredler vi av egne egg og egen mjølk. Hos oss bor 15000 høner, og vi lager nydelig is og ost av egen mjølk fra Galåen Samdrift. Av ulike istyper vi produserer, kan man velge i fløteis, tjukkmjølksis og sorbet. Tjukkmjølka og fløten kjøper vi fra Rørosmeieriet, kun de beste råvarer er gode nok- når vi skal lage RørosIs.

Velkommen til gards, vi gleder oss til en travel og hyggelig sommersesong!

Foto: Fredrik Solstad