Røros Vaffel

Røros Vaffel er laget av lokale råvarer, slik som mjølk og egg fra egen gård og sammalt byggmjøl fra Dyrk Mølle.

Mjølk og egg er pasteurisert, og røra er holdbar i 5 dager på kjøl etter tining. Røra er laget med ekstra eggekvite, og litt sammalt byggmjøl gir et hint av nøttesmak når den stekes. Naturlig hevemiddel med ekstra eggekvite, og 1l røre gir omlag 10 vafler.

Røra tiner på 6t i romtemperatur eller 4t i vannbad. Et bærekraftig produkt ved at vi får brukt overskudd av eggekvite, lokale produsenter samarbeider og vi får utnyttet anlegget vårt i Havsjøveien bedre.

Holdbarhet: På frys 1 år fra produksjonsdato, holdbar 5 dager på kjøl etter tint.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på post@galaavolden.no eller telefon 72 41 30 18.

Røros Vaffel. Foto: Tom Gustavsen
Foto: Tom Gustavsen

Coopbutikker i Midt-Norge. Menybutikker i Trøndelag.

Du finner våre produkter hos Rørosmat, i vårt gårdsutsalg og i utvalgte butikker.