Røros Majones

Røros Majones har nå kommet ut på markedet med optimalisert smak og design, den finnes i variantene ekte majones og med ramsløk. Vår Røros Majones har virkelig ekte, fyldig smak, og her finnes ingen kunstige fargestoffer. Den knallgule fargen kommer fra de populære eggene våre med smakfulle plommer, for våre høner får nemlig servert vegetabilsk spesialfòr med ekstra mais. Dette kjenner du igjen på smaken.

Vi produserer vår majones i anlegget vårt i Havsjøveien som ligger noen få kilometer nærmere Røros. Her produserer vi opp mot 800 kg om gangen, og med nøye beregning blandes majonesens viktige ingredienser. Om beholderen rommer 800 kg er det likevel håndverk og nøye presisjon, dette kan vår majonesansvarlig Rune skrive under på.

Vår Røros Majones passer perfekt som tilbehør til ulike typer pålegg, og den egner seg ypperlig til ulike salater. Prøv vår oppskrift på hjemmelaget eggesalat, den finner du på vår inspirasjonsside. Røros Majones med ramsløk passer ekstra godt til reker og sjømat, og prøv den også gjerne som tapastilbehør til saltbakte poteter.

Velg Røros Majones til både hverdag og helg, og gjør Røros Majones til ditt førstevalg. Her får du ekte smakfullt håndverk fra Rørostraktene, med våre kjente og kjære «Galåegg» som viktig råvare. Vel bekomme!