Hjertevaffel på pinne
Hjertevaffel på pinne er et av våre mest bærekraftige prosjekt som har fått en enorm respons i markedet de siste årene. Det hele startet med litt tilfeldigheter, der vi gikk til innkjøp av et spesial-laget vaffeljern for å kunne steke av egenprodusert røre og selge på matfestivalen i Trondheim. Hvem skulle tro, at vi har endt opp med braksuksess i Berlin under Grune Woche, 2000 stk pr dag i salg under Trøndersk matfestival i Trondheim, lange køer under julemarked på Røros- og en av spydspissene under Ski VM i Trondheim 2025?
Frem mot Grune Woche for noen år siden, hadde vi en videreutvikling av røra bak hjertevaffel på pinne sammen med Brit Melting for Oi Trøndersk mat og drikke. Per Ole Græsli tipset oss om å bytte ut melka med myse, et reststoff vi hadde etter osteproduksjon på gården som vi tidligere ikke fikk brukt. Nå kaster vi ikke myse, men tapper denne tilbake og fyller bøtter som vi setter på frys.
Vi bruker i tillegg lokalt mel fra Dyrk Mølle i oppskrifta vår, og i vårt andre produksjonsanlegg i Havsjøveien produseres store mengder røre og stekes på tusenvis av ferdigstekte hjertevafler på pinner som fryses i bokser på 25 stk. Vi selger blant annet gjennom My Bakery, som er vår distributør på storhusholdning i Norge.
Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på post@galaavolden.no eller telefon 72 41 30 18.
Selges på ulike serveringssteder over hele landet.
Du finner våre produkter hos Rørosmat, i vårt gårdsutsalg og i utvalgte butikker.


